Kayseri'de yılın ilk Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir biçimde kullanılması, koordinasyonu gerektire-cek hususların görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması amacıyla düzenlenen 2023 yılı 1. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştiril-di.

Kayseri'de yılın ilk Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi
19 Ocak 2023 - 17:08
Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Çiçek’in yanı sıra, Bü-yükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, ilçe kayma-kamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Çiçek, toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmada, “2023 yılı ilk İl Koordi-nasyon Kurulu toplantısını, 2022 yılında yapılan yatırımların nihai değerlendirmesini yapmak, kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonu gerektirecek hususları görüşmek için yapmakta-yız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Çiçek bu toplantıda ayrıca, kurum ve kuruluşlarının 2022 yılında yapılan çalışma-ları ve 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulacağını ifa-de etti.

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile temsilcileri, Kayseri'de yürütülen ve programlanan yatırım ve projelerle ilgili bilgiler verdiler.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum