Kayseri'de şehir içi toplu ulaşıma zam!

Kayseri'de şehir içi toplu ulaşım fiyatlarına zam geldi. Kayseri otobüs bileti fiyatları ne kadar oldu? İşte Mayıs 2024 güncel otobüs bileti fiyatları!

Kayseri'de şehir içi toplu ulaşıma zam!
22 Mayıs 2024 - 18:14
KAYSERİ (1HA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), şehir içi ve ilçe toplu taşıma ücret tarifelerinde güncelleme yaptı. Yeni tarifeye göre, tam bilet 16,50 TL, indirimli bilet ise 9,00 TL olarak belirlendi.

Toplu taşımanın ana gider kalemleri olan akaryakıt, enerji, işçilik, bakım ve yedek parça maliyetlerinde, 2023 yılı Temmuz ayındaki son fiyat güncellemesinden bu yana yaşanan artışlar nedeniyle toplu taşıma ücretlerinde düzenlemeye gidildi.

Yeni tarifeye göre, tam bilet ücreti 16,50 TL, indirimli bilet ücreti 9,00 TL ve aylık 150 biniş hakkı bulunan indirimli abonman bilet ücreti 250 TL olarak belirlendi.

2 Ücretsiz Aktarma Uygulaması Devam Edecek

Güncellenen yeni tarifede, tüm abonman kart uygulamaları ve 80 dakika içerisinde şehir içi toplu taşıma araçları arasında 2 ücretsiz aktarma uygulamasına devam edileceği belirtildi. İlçe toplu ulaşım tarifelerinin de yeniden belirlendiği ve güncel tarifelerin 23 Mayıs 2024 tarihinden itibaren il genelinde uygulamaya konulacağı kaydedildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum