Kayseri'de firari olan 5 kişi tutuklandı

Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştiren operasyonda haklarında hapis cezası ile arama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmada 5 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'de firari olan 5 kişi tutuklandı
10 Kasım 2022 - 22:41
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik Mevlana (Talas), Mimarsinan, GevherNesibe, Sancaktepe adreslerinde yapılan çalışmalarda haklarında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçu, hayvan hırsızlığı suçlarından aranan şahıs ve ‘otodan hırsızlık’ suçlarından aranan toplamda 18 yıl 4 ay  kesinleşmiş  hapis cezası bulunan F.K., ‘kasten öldürme’ suçundan aranan  toplamda 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş  hapis cezası bulunan O.K., ‘silahla tehdit’ suçundan aranan ve  toplamda 3 yıl 1 ay 24 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D., ‘kasten yaralama’ suçu, ‘çocuğun kaçırılması ve alıkonulması’ suçlarından aranan ve toplamda 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., ‘cinsel taciz’ suçundan aranan ve  toplamda 15 ay  kesinleşmiş  hapis cezası bulunan F.B. isimli şahıs ile birlikte toplamda 16 şahıs yakalandı.

5 şahıs ise Bünyan Kapalı Cezaevine teslim edildi. 11 şahıs da gerekli işlemlerin ardından adli mercilerce serbeste bırakıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum