Kayseri'de El-Nusra Terör Örgütü üyesi olan 2 kişi yakalandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde El-Nusra Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri'de El-Nusra Terör Örgütü üyesi olan 2 kişi yakalandı
28 Ocak 2020 - 11:16
Kayseri’de terör operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda, 28 Ocak 2020 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda EL-Nusra Silahlı Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Kayseri İli Kocasinan İlçesinde 28.01.2020 günü yapılan operasyon neticesinde; EL – NUSRA Silahlı Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum