Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşında, hangi film ve dizilerde oynadı?

Son zamanlarda adından söz ettiren başarılı oyunculardan biri olan Kayra Zabcı merak konusu oldu. Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu, yaşı, kilosu, burcu, sevgilisi, Instagram hesabı nedir?

Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşında, hangi film ve dizilerde oynadı?
18 Temmuz 2022 - 16:00
Magazin dünyasında zaman zaman bazı isimler büyük merak konusu oluyor. Son zamanlarda başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren isimlerden biri de Kayra Zabcı oldu. Güzel oyuncu, dizilerde gösterdiği performans ile birçok kişinin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinden büyük beğeni kazanan Kayra Zabcı, internet ortamında da sıkça araştırılan isimlerin başında geliyor. Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da araştırılan konulardan bazıları olarak karşımıza çıkıyor. İşte güzel oyuncu hakkında bilgiler.



Kayra Zabcı kimdir?

Genç oyuncu Kayra Zabcı, 2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Malatyalı olan 21 yaşındaki oyuncu, küçük yaşlarda modelliğe başladı. Best Model Çocuk Türkiye Prensesi seçildi. Aynı zamanda Best Child Model of the World yarışmasında birinci oldu.

Tiyatroya lisede başlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimi alıyor.



Kayra Zabcı Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Küçük Kıyamet
Harem
Muhteşem Yüzyıl
Aşktan Kaçınılmaz
Hayat Yolunda
Küçük Ağa
Aydamaya
Seddülbahir 32 Saat
Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı
Vatanım Sensin
Gülperi
Doğduğun Ev Kaderindir


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum