KAYMEK sertifikali emlak danışmanlarından HAUSEN Gayrimenkul'e ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Eğitim Merkezi’nde emlak danışmanlığı sertifika programlarına katılarak başarı ile bitiren katılımcılar, HAUSEN Gayrimenkul ve Yatırım’a ziyaret gerçekleştirdi.

KAYMEK sertifikali emlak danışmanlarından HAUSEN Gayrimenkul'e ziyaret
27 Ağustos 2022 - 12:12
Gayrimenkul ve emlak sektöründeki son gelişmeler konusunda HAUSEN uzman danışmanları ile fikir alışverişinde bulunan KAYMEK Sertifikalı emlak danışmanları, sektörde çalışma fırsatları, Kayseri’deki emlak sektöründe yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

KAYMEK sertifikalı emlak danışmanlarının ziyaretine ilişkin açıklama yapan HAUSEN Gayrimenkul CEO’su Hakan İlhami İlgün, “KAYMEK sertifikalı emlak danışmanlarını HAUSEN Gayrimenkul’de ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduk. HAUSEN olarak, sektörde yaptığımız çalışmalarımıza ilişkin bilgilendirmede bulunduk ve KAYMEK’li arkadaşlarımıza bu sektörde nasıl daha iyi  konuma gelebileceklerine ilişkin tavsiyeleris oldu. KAYMEK Eğitim Uzmanı Kübra Özdemir’e de özellikle teşekkür ediyorum. Bu sektörde çalışacak arkadaşları bizimle buluşturdu. Kayseri’de ilkleri yapan HAUSEN’in uygulamalarını arkadaşlarımıza anlatmaktan ve sektörde öncü bir kuruluş olan HAUSEN’in tecrübelerini paylaşmaktan dolayı sevinç duyduk.” dedi.

KAYMEK sertifikalı emlak danışmanları, ziyaretin sonunda HAUSEN ailesi ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum