Katılımevim halka arz sonuçları! KTLEV kaç lot verdi?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayladığı son 4 halka arzdan biri olan Katılımevim’de lot dağıtımı gerçekleşti. Şirketin halka arz sonuçları için de ön bilgi edinilmiş oldu. Katılımevim halka arz sonuçları! Katılımevim (KTLEV) kaç lot düştü? Katılımevim borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!

Katılımevim halka arz sonuçları! KTLEV kaç lot verdi?
07 Haziran 2023 - 21:23
1 Haziran tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu, 4 şirkete birden halka arz onayı vermişti. Bu şirketler, Katılımevim ile birlikte; A1 Capital, Pasifik Eurasia Lojistik ve Forte Bilgi İletişim olmuştu. Halka arz onayı alan şirketlerin tamamında talep toplama işlemleri ise bu hafta sona eriyor.

Katılmevim de 6-7 Haziran tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamladı. Tamamen eşit dağıtım olan halka arzda, lot dağıtımı ise saat 18.00 itibariyle gerçekleştirildi. Katılımevim halka arzına katılan yatırımcılar, dağıtılan lot miktarlarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

KATILIMEVİM (KTLEV) HALKA ARZ SONUÇLARI!

Şirketin halka arzına dair nihai sonuçlar henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında aşağıda linkleri bulunan HALKA ARZ MOBİL UYGULAMA üzerinden anlık olarak paylaşılacaktır.

HALKA ARZ iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

HALKA ARZ ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KATILIMEVİM (KTLEV) KAÇ LOT VERDİ?

Şirketin halka arzında maksimum kaç lot dağıtıldığı henüz netleşmedi. Kesin olmayan sonuçlara göre, halka arza katılan yatırımcılar talep miktarlarına sahip oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum