Kasaba Doktoru Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru adlı dizide Leyla karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Kasaba Doktoru Leyla hoca kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu yaşı burcu sevgilisi eşi? Hazal Subaşı hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

Kasaba Doktoru Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
02 Eylül 2022 - 23:35
TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisi, yeni bölümleri ile izleyicileri ekranlarının başında kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi, reyting sonuçlarındaki başarısı ile de adından söz ettiriyor. Dizi severler, Kasaba Doktoru’nun yeni bölümü için haftayı adeta iple çekiyor.

Kasaba Doktoru’nu izleyenler bir yandan ekranlarının başında iken diğer yandan da merak edilen konu ve oyuncuları internet üzerinde araştırıyor. Sosyal medyada da adından söz ettiren dizide Leyla hoca karakterine hayat veren güzel oyuncu da merak edilen isimlerden biri oldu. Peki Kasaba Doktoru Leyla kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar..

Kasaba Doktoru Leyla kimdir?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Kasaba Doktoru’nda Leyla karakterini canlandıran güzel oyuncu Hazal Subaşı’dır.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü.

2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu. Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter, Halka ve Çukur yapımlarında rol aldı.

İLGİLİ HABER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum