Kasaba Doktoru Bahar hemşire kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi, Cuma akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide Bahar hemşire karakterine hayat veren oyuncu merak ediliyor. Kasaba Doktoru Bahar hemşire kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

Kasaba Doktoru Bahar hemşire kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?
27 Mayıs 2022 - 22:25
TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Kasaba Doktoru adlı dizi, yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkamaya devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümde adından söz ettiren dizi, sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Bir yandan diziyi izleyen dizi severler diğer yandan merak ettikleri konu ve oyuncuları internette araştırıyor. Merak edilen isimlerden biri de Kasaba Doktoru’nda Bahar Hemşire karakterine hayat veren oyuncu oldu. İzleyiciler, oyuncu hakkında merak ettikleri konuları internette araştırmaya başladı.

Kasaba Doktoru Bahar hemşire kimdir?

TRT 1’in sevilen dizisi Kasaba Doktoru’nda Bahar hemşire karakterini canlandıran oyuncu Gülşah Çomoğlu’dur.

Gülşah Çomoğlu Kimdir?

Gülşah Çomoğlu, 30 Mayıs 1986 tarihinde Türkiye’nin Ankara’da hayata merhaba demiştir. Boyu 1.65 cm, kilosu 51 ve burcu İkizlerdir. Üniversiteyi Bilkent Üniversitesi’nde okumuş olan oyuncu burada Konservatuar okuyarak Sahne sanatları isimli bölümü bitirmiştir. Üniversite zamanınla beraber Tiyatrolarda bir takım oyunlarda gözükmeye başlamış olan oyuncu çok sayıda oyunda yer almıştır.

Yer aldığı birçok oyun olan oyuncunun kısaca rol aldığı oyunlar şöyledir:
  • Troyalı kadınlar isimli oyun
  • Yeşil Kuş oyunu
  • Kafatası
  • Camdan Kalp
  • İki Efendinin kuşağı
Üniversite çağından itibaren yer almış olduğu oyunculukta ailesinin desteğini de görmezlikten gelmeyen oyuncu ailesinin bu konuda çok büyük bir desteğinden bahsetmiştir. İlk olarak Fox tv’de günlük bir dizi olarak ekrana gelen ve yıllarca süren Unutma beni dizisinde rol almıştır. Bu dizide bir çok sezon rol almış olan oyuncu ardından ise Aşkın Bedeli isimli dizide oyunculuğuna devam etmiştir.

Son olarak Yüksek Sosyete dizisinde yer almış olan ünlü isim bu dizinin Begüm’ü olarak izleyicilerin karşısında olmuştur.

Zaman bulduğu sürece genelde arkadaşlarınla buluşup muhabbet etmeyi seven oyuncu aynı zamanda ailesi ile vakit geçirmeyi de çok seviyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum