Kasaba Doktoru 15. bölüm full izle tek parça youtube TRT

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru adlı dizi, 9 Eylül Cuma akşamı 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler internette izleme linki araştırıyor. Kasaba Doktoru 15. Son bölüm tek parça Youtube TRT izle. Kasaba Doktoru 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kasaba Doktoru 15. bölüm full izle tek parça youtube TRT
10 Eylül 2022 - 00:07
TRT’nin fenomen dizilerinden Kasaba Doktoru, yeni bölümleri ile izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi, Cuma akşamları keyifli bir dizi akşamı yaşatıyor. Kasaba Doktoru’nu izlemek isteyenler, yeni bölüm günü olan Cuma günlerini adeta iple çekiyor.

Dizi, yayınlandığı günden bu yana da adından söz ettiriyor. Reyting sonuçlarında aldığı başarı ile de dikkatleri üzerine çeken dizi, 9 Eylül Cuma akşamı yepyeni bir bölümle dizi severlerin karşısına çıktı. Dizinin yayınlanmasının ardından yeni bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette izleme linki araştırıyor. İşte merakla araştırılan Kasaba Doktoru’nun 15. Bölüm izleme linki haberimizde.

KASABA DOKTORU 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hakan Erol'u ölümden kurtarırken başka bir gerçeği ortaya çıkarır. Bu sayede kendini ve ekibini kurulda aklar. Geçmişten gelen bir misafir Gümüşok'a bomba gibi düşer.

Erol'un kızı Neslihan yeni bir düzenin habercisidir. Leyla'nın geçmiş ile ilgili itirafı Ömer ile aralarını ısıtır. Yalçın'ın Hakan'ı kendisi ile tehdit ettiğini öğrenir ve aklı karışır. Mediha ile ilgili gerçekleri Ömer'e söyleyecek midir?

Mine Hakan'dan boşanmak için süreci başlatır. Bu haber sadece Hakan'da değil, evli olduklarını yeni öğrenen Uluçınarlılar arasında da bir şok etkisi yaratır. Hakan, eline ulaşan Mediha ile ilgili dosyayı Ömer'e ulaştırınca çığa dönüşecek olan kar topu yuvarlanmaya başlar.

Ömer öğrendiği bu acı gerçek ile ne yapacaktır? Bu sırada Leyla'nın verdiği haber ile herkes için yeni bir dönem başlayacaktır.

KASABA DOKTORU 15. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum