Kardeşlerim 59 yeni bölüm fragmanı izle Youtube ATV

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, 10 Eylül günü 58. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından 59. Bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Kardeşlerim 59. Bölüm fragmanı Youtube ATV izle.

Kardeşlerim 59 yeni bölüm fragmanı izle Youtube ATV
10 Eylül 2022 - 23:32
Cumartesi akşamları ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim, yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Ekranların fenomen dizilerinden biri olan Kardeşlerim, yine izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeyi sürdürüyor. Yeni sezonunda da reyting sonuçlarında başarısını sürdüren Kardeşlerim dizisi sosyal medyanın da en çok konuşulan dizilerinden biri oluyor.

Dizinin 10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 58. Bölümünün ardından 59. Yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte merakla beklenen Kardeşlerim dizisi hakkında detaylar haberimizde…

Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler.

Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 59. bölüm fragmanı izle

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum