Karagümrük Fenerbahce canli ize

Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Andrea Pirlo’nun ekibi ligde 11 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Jorge Jesus'lu Fenerbahçe için ise artık puan kaybına tahammül kalmadı. Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Karagümrük Fenerbahce canli ize
10 Nisan 2023 - 17:23
Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Derbide Kadıköy'de Beşiktaş'a 4-2 kaybetmesinin ardından kupada Kayserispor karşısında moral depolayan ve yarı finale yükselen Sarı Lacivertliler, Karagümrük deplasmanında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Jorge Jesus'un ekibinin puan kaybına tahammülü yok. Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, ligde 11 maçtır kaybetmiyor. Kırmızı Siyahlılar, evinde güçlü rakibini eli boş göndermeyi ve çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Emre Malok

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Emre Malok oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Bitigen'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Emre Malok oturacak. Malok’a, AVAR’da Kadir Sağlam ve Ali Saygın Ögel eşlik edecek.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Sarı-Lacivertliler'de Mert Hakan Yandaş, geçen hafta oynanan Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle bu akşam cezalı durumda. Ayrıca ameliyat olan Lincoln'un yanı sıra henüz bireysel çalışma aşamasında olan Luan Peres ve Michy Batshuayi ile sakatlıkları devam eden Jayden Oosterwolde ve Joshua King, Karagümrük mücadelesinde forma giyemeyecek.