Kara Tahta Irmak'ın kardeşi Yasemin kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde Irmak’ın kardeşi Yasemin karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Kara Tahta Irmak’ın kardeşi kimdir, gerçek adı nedir, Bensu Uğur kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir? Boyu kilosu kaç, Instagram hesabı nedir?

Kara Tahta Irmak'ın kardeşi Yasemin kimdir, gerçek adı nedir?
29 Haziran 2022 - 23:00
Çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran dizi, izleyici kitlesini de her geçen gün artırıyor. Çarşamba günleri de Kara Tahta izleyicileri tarafından adeta iple çekilen günlerden biri oldu.

Dizi severler, bir yandan yeni bölümleri takip ederken diğer yandan da merak ettikleri oyuncuları ve dizi hakkındaki konuları internette araştırmayı sürdürüyor. Dizinin, başarısı ile dikkatleri üzerine çeken isimlerinden biri de Irmak’ın kardeşi rolünde yer alan Yasemin karakteri oldu. İzleyiciler, Kara Tahta Irmak’ın kardeşi kimdir, gerçek adı nedir? Gibi soruların yanıtlarını internette araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Kara Tahta Yasemin kimdir?

TRT’nin sevilen dizilerinden biri olan Kara Tahta’da Irmak’ın kardeşi Yasemin karakterine hayat veren güzel oyuncu, Bensu Uğur’dur.

Bensu Uğur Kimdir?

Bensu Uğur Kimdir? Öğretmen dizisinde Selin karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bensu Uğur Kara Tahta dizisi ile çok önemli bir fırsat yakaladı. Kara Tahta dizisinde Irmak yani Miray Daner’in kardeşi olarak yer alacak olan Bensu Uğur 2002 yılında İzmir de dünyaya gelmiştir ve 20 yaşının içindedir. Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi mezunu olan şimdi de oyunculuk üzerine konservatuvar eğitimi alan Bensu Uğur Kara Tahta dizisinde Yasemin karakteri ile ünlü olmayı hedeflemektedir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum