Kara dizisi Rüzgar kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Show Tv'nin yeni dizisinin Rüzgar'ı izleyiciler tarafından merak uyandırıyor. Kuş Uçuşu dizisiyle ön plana çıkan Demircan Kaçel pazartesi günleri Show Tv' de ekrana gelen Kara dizisinde oynuyor. Demircan Kaçel kimdir? Burcu nedir? Sevgilisi kimdir? Kaç yaşındadır?

Kara dizisi Rüzgar kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?
15 Ocak 2024 - 14:11
Demircan Kaçel, İstanbul'da doğan ve oyunculuk kariyerine odaklanan bir yetenektir. Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi mezunu olan bu yakışıklı oyuncu, Folkart Academy Tiyatro Atölyesi'nde aldığı oyunculuk eğitimi ile donanımlı bir sanatçı haline gelmiştir. Ailesinin tek çocuğu olarak büyümüştür.

2019 yılında "Tek Yürek" adlı dizideki performansıyla ilk dizi oyunculuğu deneyimini yaşayan Demircan Kaçel, o günden bu yana birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. Müziğe ilgisi olan Kaçel, gitar çalmayı seven bir sanatçıdır ve aynı zamanda hayvansever kimliği ile tanınmaktadır.

Demircan Kaçel'in boyu 1.75 metre olup, 24 yaşındadır ve burcu Başak'tır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra çizgi roman çizerliği de yapan Kaçel, senaryo yazarken karakterleri yaratırken önce canlandırdığını ve çizimlerini bu deneyimle şekillendirdiğini ifade etmiştir.

Oyunculuğunun yanı sıra çeşitli dizilerde rol alan Demircan Kaçel, "Mavera," "Yalancılar Ve Mumları," "Üç Kız Kardeş," ve "Kuş Uçusu" gibi yapımlarda kendisini göstermiştir. Aynı zamanda 2020 yılında "Cyrano De Bergerac" adlı tiyatro oyununda sahne almıştır.

Demircan Kaçel'in resmi Instagram hesabı @demircankacell'dir ve günümüzde 27.7 bin civarında takipçiye sahiptir. Oyunculuk kariyerine Icon Talent ajansı bünyesinde devam etmektedir. Tiyatro ile ilgilenen Kaçel, tiyatronun kendisi için ayrı bir tutkulu alan olduğunu, ancak kamera önünde de ayrı bir aşk bulduğunu ifade etmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum