Kanal D dizisi Yargı 10 kasım sahnesi sosyal medyada gündem oldu

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, 6 Kasım akşamı 42. bölümüyle yayınlandı. Dizinin son bölümünde 10 Kasım sahnesi izleyicileri duygulandırdı. Sahne aynı zamanda sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Kanal D dizisi Yargı 10 kasım sahnesi sosyal medyada gündem oldu
07 Kasım 2022 - 11:53
Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayın hayatına girdiği günden bu yana izleyici kitlesini günden güne genişleten dizi, sosyal medyada da gündem olmaktan geri kalmıyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, 6 Kasım 2022 Pazar akşamı 42. Bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz gün yayınlanan bu son bölüme, 10 Kasım sahnesi adeta damgasını vurdu. Söz konusu sahneyle ilgili sosyal medyada on binlerce twit atıldı. Sahne, sosyal medyanın gündemine oturdu.

SAYGI DURUŞUNA GEÇTİLER

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü 10 Kasım, Yargı dizisi ekibi tarafından unutulmadı. Adliyede geçen sahnede siren seslerinin duyulmasının ardından herkes Atatürk'ün fotoğrafına bakarak bir dakikalık saygı duruşuna geçti.

İZLEYİCİLERDEN ALKIŞ TOPLADI

Dizideki duygulandıran 10 Kasım sahnesi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Kısa sürede Twitter'da gündem olan sahne için "Tüylerim diken diken oldu" ve "Hem duygulandım hem de gururlandım" yorumları yapıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum