Kadın 80. Bölüm tek parça izle, Final öncesi sürpriz!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın final öncesi bölümü olan 80. Bölümüyle ekranlara geldi. Kadın 80. Bölüm tek parça full izle!

Kadın 80. Bölüm tek parça izle, Final öncesi sürpriz!
29 Ocak 2020 - 11:02
Kadın dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve reyting rekorları kıran dizisi Kadın, 28 Ocak’ta final öncesi bölümüyle ekranlara geldi. 80. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Kadın dizisi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internet üzerinden araştırmalar yapmaya başladı. Kadın 80. Bölüm izlemek için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz…
Kadın dizisi 80. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Şirin'in yaptıklarının bir bir ortaya çıkarken Arif, Sarp'ı öldüren ismin Şirin olduğunu Bahar ve Enver'e söyler. Doruk'u camdan atlaması için ikna eden son anda Bahar tarafından tutulan Doruk'u kurtaran Bahar, Şirin'den hesap sordu. Kendisini bir otelde bulan Şirin babası Enver'den paraları kendisine getirmesi ve yeni bir hayat kurması için yalvardı. Enver polisler ile birlikte gittiği otelde Şirin'i yakalattı. Birçok kötülüğün altında parmağı olan Şirin tutuklandı. Yayınlanan Kadın dizisi 81. yeni bölüm fragmanında ise Ceyda ve Bahar sonunda muradına eriyor.
KADIN 80. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum