Kader Bağları Sevda kimdir, gerçek adı nedir? Ayça Ayşin Turan evli mi kaç yaşında?

FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Kader Bağları, ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide Sevda karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Kader Bağları Sevda kimdir, gerçek adı nedir, boyu kilosu kaç, Kader Bağları Sevda elbisesi kıyafetleri, burcu nedir?

Kader Bağları Sevda kimdir, gerçek adı nedir? Ayça Ayşin Turan evli mi kaç yaşında?
30 Eylül 2023 - 21:48
Kader Bağları dizisinin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterini canlandırıyor. Bu dizinin yapımını ise Süreç Film üstleniyor. Dizi, 30 Eylül Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Ayça Ayşin Turan, Kader Bağları'ndaki Sevda rolüyle dikkat çekiyor. Dizi, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı bir yapım olarak bugün ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilen bazı bilgilere göz atalım.

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta doğdu. İki taraftan da Karadeniz kökenli olan Turan'ın babası Kastamonu'lu, annesi ise Sinop'ludur. Turan, ailesinin Tunuslu olduğu yönündeki iddiaları reddederek, "Biz ailece Karadenizliyiz. Anne tarafım da Selanik göçmenidir." demiştir.

Çocukluğundan beri oyunculuğa olan ilgisiyle tanınan Ayça Ayşin Turan, kariyerine Türk televizyon dizilerinde başladı. 2011-2012 yıllarında FOX'ta yayınlanan "Dinle Sevgili" adlı günlük dizide Gülfem karakterini canlandırarak tanındı.

2014 yılında "Karagül" dizisinde Ada karakterine hayat verdi. 2015 yılında "Sevimli Tehlikeli" adlı filmin Zeliş karakterini canlandırdı. "Karagül" dizisinden sonra 2016-2018 yılları arasında "Altınsoylar" ve "Meryem" adlı dizilerde başrol oynadı.

2018 yılında yayınlanmaya başlanan Netflix yapımı "Hakan: Muhafız" dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. "Zemheri" dizisinde "Firuze" karakterine hayat verdi. Ekim 2020'de başlayan "Arıza" dizisinde başrolde "Halide" karakterini canlandırdı. 2021 yılında Star TV'de yayınlanan "Ada Masalı" adlı dizide de başrolde "Haziran Sedefli" karakterine hayat verdi.

Kader Bağları dizisi, Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem (Serkan Çayoğlu) adlı iki farklı dünyadan gencin tutkulu ve heyecan dolu aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan (Sevda), Serkan Çayoğlu (Kerem), Mehmet Aykaç (Savaş), Nazlı Bulum (Aliye), Zeynep Köse (Fevziye), Arzu Gamze Kılınç (Nüzhet), Sanem Babi (Rana), Betül Çobanoğlu (Perihan), Aslı İçözü (Dilber), Alptekin Serdengeçti (Vedat), Tolga İskit (Selim), Betül Çobanoğlu (Perihan), Yusuf Akgün (Halil) gibi önemli isimler yer almaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum