Kader Bağları Savaş kimdir, gerçek adı nedir? Mehmet Aykaç sevgilisi kim, kaç yaşında?

FOX TV ekranlarında başlayan Kader Bağları dizisinde Savaş karakterine hayat veren oyuncu dizi severler tarafından araştırılıyor. Kader Bağları Savaş kimdir, gerçek adı nedir? Kader Bağları Savaş Mehmet Aykaç kaç yaşında aslen nereli? Boyu kilosu kaçtır, burcu nedir?

Kader Bağları Savaş kimdir, gerçek adı nedir? Mehmet Aykaç sevgilisi kim, kaç yaşında?
30 Eylül 2023 - 21:54
Bu akşam ekranlarda olacak olan Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosu merak konusuydu. Dizi severlerin heyecanla beklediği Kader Bağları, bu akşam Fox TV'de izleyicileriyle buluşacak. Dizide Savaş karakterine hayat veren Mehmet Aykaç'ı sizin için araştırdık.

Mehmet Aykaç, 25 Nisan 1992 tarihinde Hatay'da doğmuş bir yetenektir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan Opera ve Koro Şarkıcılığı bölümünden mezun olmuş bir genç oyuncudur. Kendisi bir dönem "O Ses Türkiye" yarışmasına katılmış ve müzikle de adından söz ettirmiştir. Oyunculuk kariyerine ise "Kırgın Çiçekler" adlı dizi ile adım atmış ve bu projede büyük bir çıkış yapmıştır. Şimdi ise "Kader Bağları" dizisiyle ekranlara geri dönüş yapacak.

Mehmet Aykaç'ın oyunculuk kariyeri şu dizilerle süregelmiştir:

O Ses Türkiye (2012)
Eski Hikâye (2013)
Sil Baştan (2014)
Kırgın Çiçekler (2015-2018)
İyilik (2022)
Kader Bağları (2023)
Mehmet Aykaç'ın yetenekleri ve oyunculuk becerileri, gelecekte daha fazla projede yer almasını sağlayacak gibi görünüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum