Kader Bağları Nüzhet kimdir, gerçek adı nedir? Arzu Gamze Kılınç kaç yaşında aslen nereli?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kader Bağları dizisinde Nüzhet karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Kader Bağları Nüzhet kimdir, gerçek adı nedir? Arzu Gamze Kılınç boyu kilosu kaç, evli mi eşi kimdir, burcu nedir? Kader Bağları Nüzhet kıyafetleri elbisesi markası nedir?

Kader Bağları Nüzhet kimdir, gerçek adı nedir? Arzu Gamze Kılınç kaç yaşında aslen nereli?
30 Eylül 2023 - 21:50
Arzu Gamze Kılınç, yeni başlayan Kader Bağları dizisinde Nüzhet karakterini canlandıran başarılı bir oyuncu, senaryo yazarı ve cast direktörüdür. Ankara doğumlu olan Kılınç, Ankara Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol almıştır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Kader Bağları, 2023 yılında yayın hayatına başlayan ve izleyicilerden büyük ilgi gören bir dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Arzu Gamze Kılınç yer almaktadır. Arzu Gamze Kılınç, dizide Nüzhet karakterini canlandırmaktadır. Nüzhet, zengin ve güçlü bir ailenin kızıdır. Ancak ailesinin sırları yüzünden hayatı alt üst olur. Nüzhet’in hayatını nasıl değiştireceğini izleyip göreceğiz.

Arzu Gamze Kılınç Kimdir?

Arzu Gamze Kılınç, 31 Mart 1969 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Tiyatro oyunculuğuna 1986 yılında Ankara Halk Oyuncuları’nda başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev almıştır. Ödenmeyecek! Ödemiyoruz!, Yanlışlıklar Komedisi, Deli Dumrul, Alaaddin’in Sihirli Lambası, Gılgameş gibi oyunlarda rol almış veya yönetmiştir.

Arzu Gamze Kılınç’ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Arzu Gamze Kılınç, kamera karşısına ilk kez 1995 yılında Çiçek Taksi dizisi ile geçmiştir. O günden beri birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:

Siyah Beyaz Aşk (Yeter Aslan, TV Dizisi, 2017-2018)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Handan Özsoy Çakırbeyli, TV Dizisi, 2015-2018)
İntikam (Şahika Arsoy, TV Dizisi, 2013-2014)
Gönülçelen (Saime, TV Dizisi, 2010-2011)
Hicran Sokağı (Hicran, TV Dizisi, 2007)
Duvar (Yasemin, TV Dizisi, 2007)
Hırsız Polis (Nermin, TV Dizisi, 2005-2006)
Sır Çocukları (Sinema Filmi, 2002)
Böyle mi Olacaktı (Banu, TV Dizisi, 1997)

Arzu Gamze Kılınç’ın Senaryo Yazarlığı ve Cast Direktörlüğü

Arzu Gamze Kılınç, oyunculuğunun yanı sıra senaryo yazarlığı ve cast direktörlüğü de yapmaktadır. Kendi adını taşıyan bir menajerlik ajansı da vardır. Senaryosunu yazdığı diziler arasında Kız Takımı, Zeliha’nın Gözleri ve Yasak Elma bulunmaktadır. Cast direktörlüğünü yaptığı filmler ise Köpek, Dolanma ve Neden Tarkovski Olamıyorum? şeklindedir.

Arzu Gamze Kılınç’ın Özel Hayatı

Arzu Gamze Kılınç, 2001 yılında tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Muhammet Uzuner ile evlenmiştir. Çiftin bir oğlu vardır. Arzu Gamze Kılınç, Koç burcudur. Boyu 1.65 metredir.

Arzu Gamze Kılınç kaç yaşındadır?

Arzu Gamze Kılınç, 2023 yılı itibariyle 54 yaşındadır.

Arzu Gamze Kılınç hangi dizilerde oynamıştır?

Arzu Gamze Kılınç, Siyah Beyaz Aşk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, İntikam, Gönülçelen, Hicran Sokağı, Duvar, Hırsız Polis, Böyle mi Olacaktı gibi dizilerde oynamıştır.

Arzu Gamze Kılınç’ın eşi kimdir?

Arzu Gamze Kılınç’ın eşi, tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Muhammet Uzuner’dir.

Arzu Gamze Kılınç hangi üniversiteden mezun olmuştur?

Arzu Gamze Kılınç, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur.

Arzu Gamze Kılınç hangi burçtur?

Arzu Gamze Kılınç, Koç burcudur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum