Japonya'daki 'köpek adam' görenleri şaşkına çevirdi!

Gün geçmiyor ki dünyada sıra dışı bir olay yaşanmasın. Bu kez dünyada, teknoloji öncüsü olarak nam salmış Japonya’da ilginç bir olay yaşandı. Zeki insanların çoğunlukta olduğu ülkede, Toko-san isimli bir adam, 15 bin dolar harcayarak resmen köpeğe dönüştü. Toko-san'ı isimli adam, sosyal medya başta olmak üzere tüm dünyada viral oldu.

Japonya'daki 'köpek adam' görenleri şaşkına çevirdi!
28 Mayıs 2022 - 18:33
Dünyada teknoloji liderliği ile bilinen ve zeka dolu insanların yer aldığı Japonya’da sıra dışı bir olay meydana geldi. Toko-san adlı bir adamın yaptığı, tüm dünyada yankı uyandırdı. Hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyen Toko-san, tam 15 bin dolar para harcayarak resmen köpeğe dönüştü.

Bakıldığında köpekten bir farkı olmayan adamı görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. 15 bin dolar gibi yüksek bir harcama ile köpeğe dönüşen adamın görüntüleri, tüm dünyada viral oldu.

Kostümün içinde kendi fotoğraflarını paylaşan Toko-san, “Onu Lassie cinsi seçtim çünkü giydiğimde gerçek görünüyor. Benim bedenime yakın büyük bir hayvanı seçmenin daha iyi olacağını düşündüm.” dedi.

Sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde bazıları Japon adama destek olurken, bazıları da kostümün doğal bile görülmediğini söyledi.

Twitter’da kendisinin köpek kostümü içinde yerde yuvarlandığını gösteren bir video yayınlayan Toko-san, ‘Bir kostüm sipariş ettim! Senin sayende, hayvan olma hayalimi gerçekleştirebildim!’ ifadelerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum