İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK'TAN BİR YENİ PROJE DAHA: EL AÇAN DEĞİL, ELİ İŞ TUTAN BELEDİYE OLACAĞIZ

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, bir yeni projesini daha açıkladı. Toplumun yaşadığı sorunlar üzerinden projelerini belirleyen Gözütok, Talas’ta ikamet eden emekli, ev hanımı ve öğrencileri heyecanlandıran projesinin detaylarını paylaştı.

İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK'TAN BİR YENİ PROJE DAHA: EL AÇAN DEĞİL, ELİ İŞ TUTAN BELEDİYE OLACAĞIZ
11 Mart 2024 - 21:34
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçimlere 3 hafta kala gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece saatlerinde evine giden ve çocuklarını uykularında ancak öpebilen Gözütok, Talas’ın geleceği için çıktığı bu yolda ilçeyi hak ettiği değerlerle yeniden buluşturmanın hayalini sokağa yansıtıyor.

Gittiği her ortamda sevgiyle karşılanan Göker Gözütıok, açıkladığı projelerle çoktan Talaslıların kendi aralarında konuşulan tek isim olmayı başarmış durumda. Gözütok, en güzel reklam kulaktan kulağa yayılan reklamdır algısını çoktan yakalamış durumda.
Açıkladığı her bir projenin Talas halkı üzerinde ciddi bir etki yarattığını görünce sevince boğulan Göker Gözütok, Talas halkından, “Demek ki bunlar istenirse yapılabilirmiş. Göker Gözütok, bizden 2019 seçiminde oy isteyenlerin bile gündeminde olmayan projeler açıkladı. 5 yıldır ilçemizi yönetenler bizlerin kapısını bir kez olsun çalmadığı gibi bu insani hizmetleri de bize hiç sunmadı” şeklinde yorumlar yapıyor.

Açıkladığı her bir yeni projesiyle gönüllere dokunmayı başaran Göker Gözütok, yeni projesinin detaylarını da şu sözlerle özetledi:

"Talas’ta yaşayan emeklilerimize, ev hanımlarımıza ve öğrencilerimize yönelik saatlik olarak çalışacakları, istedikleri zaman gelip gidebilecekleri ve aile ekonomisine katkı sunabilecekleri, öğrencilerin kendi ekonomilerine katkı sunabilecekleri bir yapıyı hayata geçireceğiz. El açan değil, eli iş tutan belediye Talas’ta bizimle mümkün olacak."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum