İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok: "Talas Belediyesi'nin önceliği Talas'ın çocuklarıdır"

Gerekli planlamalarla Talas’ın okul ihtiyacının giderileceğini ifade eden İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok; “Eğitime önem vermeyen, sağlığa önem vermeyen bir belediyenin parke taşı yol yaptım gibi söylemlerle övünmeye hakkı var mı? Talas Belediyesi’nin okul yapmaya parası yeter. Talas Belediyesi’nin önceliği  Talas’ın çocuklarıdır. Biz o çocukları tekli eğitimde okula göndereceğiz. İlk okul ve ilk okul öncesi çocukların biz masasına yemeklerini koyacağız” dedi.

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok: "Talas Belediyesi'nin önceliği Talas'ın çocuklarıdır"
15 Mart 2024 - 23:51
KAYSERİ(1HA)— İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Gerekli planlamalarla Talas’ın okul ihtiyacının giderileceğini ifade eden İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok; “Milli Eğitim Bakanlığıyla görüştük şuanda Talas’ta şuanda devam eden okullar bittikten sonra 3 ile 5 arasında okul ihtiyacımız var. Aslında doğru planlama yaparsak bizim Talas’ta okul ihtiyacımız yok. 5 tane okul yapacak olalım 12 derslikli bir okul bugün 25 milyon lira, 50 derslikli okul 50 milyon lira sırada okul yapmayı bekleyen bir sürü hayırseverimiz var. Eğitime önem vermeyen, sağlığa önem vermeyen bir belediyenin parke taşı yol yaptım gibi söylemlerle övünmeye hakkı var mı? Bütçemizde inşallah bunların yeri var. Ama biz bunları para harcamadan çözebileceğimize inanıyoruz. Talas Belediyesi’nin okul yapmaya parası yeter. Talas Belediyesi’nin önceliği  Talas’ın çocuklarıdır. Biz o çocukları tekli eğitimde okula göndereceğiz. İlk okul ve ilk okul öncesi çocukların biz masasına yemeklerini koyacağız” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum