İyi Parti'nin Büyükşehir Adayı Yücel'den 'su' vaadi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın şu anda su fiyatlarını çözemeyen bir belediye başkanı olarak anıldığını iddia eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Yücel, “Toplumun Memduh beye olan özel tepkinin ve sitemlerin ne denli yüksek olduğunu, dip bir dalganın şu anda hali hazırda beklediğini görüyorum. Seçildiğimde ilk 100 günde 5 metreküp su ücretsiz olarak hane başına verilecek. Yani 100 liralık ücretsiz su alacak vatandaşlarımız. İlerleyen 1 yıl içerisinde belki suya ücret almayacağız” dedi. 

İyi Parti'nin Büyükşehir Adayı Yücel'den 'su' vaadi
19 Ocak 2024 - 11:40
KAYSERİ (1HA) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Yücel, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Yol Açık’ programında Kayseradar Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı. Seçim sürecinde rakiplerini incitmeden bir seçim çalışması yürüteceğini dile getiren Yücel, “Bu şehir yanlış yönetiliyor. Bu şehirde herhangi bir cinayet, kadınlara darp, mülteci yoğunluğu, yüksek su fiyatları veya esnafın mutsuz bir sabaha uyanışı, ulaşımdaki sıkıntılar gibi konuların çözülmediğini görünce mutlaka ben bunlara dokunmak istiyorum, çözmek istiyorum dedim. Benim belediye başkan adayı olmamla ilgili o kadar çok konu var ki. Bunları hayata geçirmeden bu şehre borcumu ödeyeceğimi düşünmüyorum. Rakiplerimiz kim olursa olsun, AK Parti’den çıkabilecek hangi belediye başkan adayı olursa olsun hem ciddiye alacağım hem de saygı duyacağım bir rakiptir. Asla sahada incitmeyeceğim. Yapacaklarımla ben o insanların hedeflerinin bu toplumda ne kadar küçük veya yetersiz olduğunu topluma anlatacağım. Sayın belediye başkanımızın bundan önceki 150 yılda 150 proje ifadelerini çok iyi hatırlıyorum. Üzerinden 5 yıl geçti. Herhalde bu projelerden 25-30 tanesini hayata geçirmiştir. O dönemde sözlerini yerine getirmeyen bir belediye başkanının bu dönemde hangi sözleri vereceğini kamuoyunun çok dikkatli dinlemesi lazım” ifadelerini kullandı. 

‘VATANDAŞLARIN FERYADI YÜKSEK’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın şu anda su fiyatlarını çözemeyen bir belediye başkanı olarak anıldığını iddia eden Başkan Adayı Yücel, “Toplumun Memduh beye olan özel tepkinin ve sitemlerin ne denli yüksek olduğunu, dip bir dalganın şu anda hali hazırda beklediğini görüyorum. Vatandaşların feryadı yüksek. Aslında mesele 200 liralık su faturası değil. Bu durumu beceremeyen bir belediye başkanı olarak görüyorlar. Hane başına 5 metreküp yaşam hakkı, bu şehirde yaşadığımız için ücretsiz verileceğini ifade edebilirim. Ben Memduh beyin bu süreçte sahada zorlanacağını görüyorum. Seçildiğimde ilk 100 günde 5 metreküp su ücretsiz olarak hane başına verilecek. Yani 100 liralık ücretsiz su alacak vatandaşlarımız. İlerleyen 1 yıl içerisinde belki suya ücret almayacağız” diye konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum