İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kılınç: "Asıl beka meselesi, mültecilerdir"

Ülke genelinde yabancı uyruklu nüfusun 15 milyonu aştığını ve bu nüfus artışının büyük bir risk teşkil ettiğini söyleyen İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, “Asıl beka meselesi mülteci meselesidir. Mültecilerin 15-16 milyon nüfusa sahip olduğundan bahsediyoruz, 20 yıl sonra 50 milyon olmayacaklarının garantisini kimse veremez. 50 milyona ulaştıkları takdirde biz bu ülkeyi kaybederiz, böylesine büyük bir risk söz konusu, her karışında şehit verdiğimiz bu vatanda kolay kolay bırakmayacağız. Bu bir vatan meselesi, elimizi taşın altına koyacağız. Belediye başkanı olduğumuz takdirde sosyal yardım yapılıyorsa keseceğiz, ruhsatsız işletmesi varsa kapatacağız, ruhsatlı işyerlerini de rahatsız edeceğiz. 100 kez de olsa gidip denetleyeceğiz, gitmeleri gerekiyor. Bu denli nüfusları arttığı takdirde bizler vatanımızda mülteci olacağız” dedi.

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kılınç: "Asıl beka meselesi, mültecilerdir"
13 Mart 2024 - 12:20
KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Ülkede adaletten eğitim sistemine, ekonomiden yabancı uyruklu hususuna kadar birçok konuda ciddi problemler olduğunu iddia eden Kılınç, “Ülke uçurumdan aşağı doğru gidiyor; sokakta herkese adaletin varlığını sorabiliriz, kesinlikle ‘yok’ denecektir. Vatandaşların adalete güveni kalmadı, eğitim sistemi çökmüş vaziyette, insanlar ekonomiden isyan etmiş durumda, biz bunları sokakta net bir şekilde görebiliyoruz. Ülkenin geneline baktığımızda çok ciddi sıkıntılar var. Ancak asıl beka meselesi mülteci meselesidir. Mültecilerin bugün 15-16 milyon nüfusa sahip olduğundan bahsediyoruz, 20 yıl sonra 50 milyon olmayacaklarının garantisini kimse veremez. 50 milyona ulaştıkları takdirde biz bu ülkeyi kaybederiz, böylesine büyük bir risk söz konusu, her karışında şehit verdiğimiz bu vatanda kolay kolay bırakmayacağız. Böylesine bir dönemde siyasetin yapılması mecbur hale geldi, siyaset yapmaya mecburuz ki bu vatanı kurtaralım. Aslında benim makama, belediye başkanlığına ihtiyacım yok, siyaset dışında birçok farklı konuda tanınıyoruz. Bu bir vatan meselesi, elimizi taşın altına koyacağız. Aslında bu mültecileri göndermesi gereken İçişleri Bakanlığıdır. Ancak göndermiyorlar ki daha fazlasını alıyorlar, bu vatanı böyle bırakmayacağız. Belediye başkanı olduğumuz takdirde sosyal yardım yapılıyorsa keseceğiz, ruhsatsız işletmesi varsa kapatacağız, ruhsatlı işyerlerini de rahatsız edeceğiz. 100 kez de olsa gidip denetleyeceğiz, gitmeleri gerekiyor. Bu denli nüfusları arttığı takdirde bizler vatanımızda mülteci olacağız” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum