İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'den 'Macera Park' projesi

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, “Yamula Barajında macera park kurulacak. Yanında da kamp alanı olacak. Kamp yapabilecek, balık tutabilecek, yürüyüş yapıp bisiklet sürebilecek alan olacak. Diğer tarafında Aquapark olacak. Orası konforlu bir yaşam alanı olacak ve Kayseri’nin çok büyük sosyal ihtiyacını karşılayacak. Sivas Belediyesinin yapmış olduğu hobbit evler var ve biz de oluşturacağız” dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'den 'Macera Park' projesi
23 Şubat 2024 - 12:02
KAYSERİ (1HA) - İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, KayseRadar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı. Şahin kanal projesinden bahsederek, “Kanal, atıl vaziyette ve kirli bir görüntüde ilçemizin ortasını ikiye bölen bir kesim. Bunun etrafına kafeler, restoranlar, yürüyüş yolları ve gençlerimizin enerjisini atabileceği parklar, eğlence alanları yerleştireceğiz. Kocasinan’da akşam hayat bitiyor ancak burada nezih alanlar oluşturursak gençlerimizin enerjisini atacağı alan olacak. Kocasinan’ın, insanımızın yaşam alanlarına ihtiyacı var. Sıkışmış yüksek binaların arasında kalmış veya bina altı dükkanlar değil de kendine has alan gerekiyor. Kanaldaki suyu, motorlar vasıtasıyla basılarak devir daim ile çözeceğiz. Su kendini temizleyerek filtrelenecek. Motor pompalar ile giden suyu tekrar basarak devir daim sağlayacağız ve su koku yapmasın diye tekrar kanala verilecek. Kanalın etrafındaki yolları kenara çekeceğiz, alternatif yollar oluşturacağız. Burası Kocasinan’ın bir yaşam alanı olması lazım. Halkımızın eğlenmeye de ihtiyacı var” diye konuştu.

‘YAMULA BARAJINDA MACERA PARK KURULACAK’

Şahin, Macera Park projesi ile şehrin sosyal ihtiyacının karşılanacağını söyleyerek, “Yamula Barajında macera park kurulacak. Yanında da kamp alanı olacak. Kamp yapabilecek, balık tutabilecek, yürüyüş yapıp bisiklet sürebilecek alan olacak. Diğer tarafında Aquapark olacak. Orası konforlu bir yaşam alanı olacak ve Kayseri’nin çok büyük sosyal ihtiyacını karşılayacak. Sivas Belediyesinin yapmış olduğu hobbit evler var ve biz de oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum