İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Şahin: "Çiftçimize tohum ve eğitim desteği vereceğiz"

Tarım konusunda yapılması planlanan projelerden söz eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Yurder Şahin; “Kocasinan’ın çok ciddi üretim alanları var, tarım alanları var. Biz Kocasinan’da sözleşmeli çiftçilik yaptıracağız. Bu sözleşmeli çiftlikte ziraat mühendislerimiz katkı verecekler, hizmet sunacaklar çiftçimize tohum ve eğitim desteği vereceğiz. Çiftçimizin üretimini artırmak için akıllı tarım teknolojilerini mutlaka çiftçimizin hizmetine sunacağız" dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Şahin: "Çiftçimize tohum ve eğitim desteği vereceğiz"
26 Mart 2024 - 22:39
KAYSERİ(1HA)— İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

Tarım konusunda yapılması planlanan projelerden söz eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Yurder Şahin; “Kocasinan’ın çok ciddi üretim alanları var, tarım alanları var. Biz Kocasinan’da sözleşmeli çiftçilik yaptıracağız. Bu sözleşmeli çiftlikte ziraat mühendislerimiz katkı verecekler, hizmet sunacaklar çiftçimize tohum ve eğitim desteği vereceğiz. Çiftçimizin üretimini artırmak için akıllı tarım teknolojilerini mutlaka çiftçimizin hizmetine sunacağız. Çiftçimize gübre desteği ve laboratuvar desteği vereceğiz. Burada çiftçimizin ürettiği sağlıklı gıdaları alıp soğuk hava depolarımızda muhafaza edip tüketiciyle buluşturacağız. Bu projelerle tüketicimize hem ucuz sağlıklı ürün hem de çocuklarımızı güvenli gıda ile besleyeceğiz ve çiftçimize destek olmuş olacağız” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum