İYİ Parti Bünyan teşkilatından da depremzedelere yardım eli

İYİ Parti Bünyan teşkilatı da, deprem bölgesine temel ihtiyaç maddesi götürerek depremzedelere dağıttı. Yardımlar konusunda uyarılarda bulunan İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan, deprem bölgesinde özellikle içlik, iç çamaşırı, bebek bezi, hijyenik pedler, ıslak mendil, tuvalet kağıdı tarzı temizlik malzemeleri ile konserve gıdalar, su ve ısınma malzemelerine ihtiyaç olduğunu duyurdu.  

İYİ Parti Bünyan teşkilatından da depremzedelere yardım eli
10 Şubat 2023 - 14:45
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki büyük depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde geride enkaz bıraktı. 5. günde bölgelerde bir taraftan arama kurtarma çalışmaları devam ederken diğer taraftan da sağ kurtulan depremzedelerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. İYİ Parti Bünyan teşkilatı da, organize olarak yardım kampanyası başlattı. İlçe halkının katkılarıyla toplanan su, patates, makarna, konserve ton balığı, bakliyat, yağ, battaniye, yorgan, çocuk bezi, hijyenik ped, kadın, erkek, çocuk giyim malzemeleri, bot, çorap, muhtelif yiyecek ve tekstil malzemelerinden oluşan yardım kamyonu deprem bölgelerine ulaştırıldı. Yardım malzemeleri, Elbistan, Nurhak, Kululu bölgelerinde depremzedelere dağıtıldı. 

Yardımlarla ilgili bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan, “Bölgede edindiğimiz tecrübeye göre birinci derece ihtiyaç malzemelerinin içlik, iç çamaşırı, bebek bezi, hijyenik pedler, ıslak mendil, tuvalet kağıdı tarzı temizlik malzemeleri, konserve gıdalar, su, ısınma malzemeleri olduğu görülmüştür. Bölgeye yardım ulaştıracak hemşehrilerimizin yol güzergahında araç yakıtı problemine karşın da dolu depoyla yola çıkmalarını öneriyoruz. Kayseri’den deprem bölgelerine giden güzergahta petrol istasyonları dahil tuvalet, lavabo ihtiyaçlarını görecekleri uygun yerler olmadığını önemle belirtiyor. Bu sebeple yanlarında ıslak mendil, kâğıt havlu, tuvalet kağıdı, kolonya, su gibi temizlik malzemeleri bulundurmalarını tavsiye ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Yardımlaşma işinde siyasetin olmadığını her partinin yardım organizasyonlarına katılınabileceğini dile getiren Özhan, “Yardım kampanyamıza hangi partiden olurlarsa olsunlar Bünyanlı bütün hemşerilerimiz katkı sundular. Bu yardımlar Kahramanmaraş ilimizin Elbistan ve Nurhak ilçelerinde, çeşitli mahallelerde dağıtıldı. Özellikle Bünyanlı hemşerilerime göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkürlerimiz sunuyorum. Bünyanlı hemşerilerim bazen bu yardımları nereye teslim edelim diye soruyorlar, bende kendilerine şu ifadede bulunmak istiyorum. Bünyan Belediyesinin yardım organizasyonuna katılabilirsiniz, İyi Parti, AK Parti, MHP, CHP yardım organizasyonlarına katılabilirsiniz. Bu işin siyaseti yok bu Türkiye’nin ve Türk milletinin meselesidir. Nereye verirsek verelim sonuçta ulaştıkları yer aynı. Bu yüzden bu işin siyaseti olmaksızın memleketimizden her kim bu yardım çalışmalarına katılıyorsa hepsine Allahtan kolaylıklar diliyorum. Yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum