isvicre kamerun canli izle

2022 Dünya Kupası'nda İsviçre ile Kamerun karşılaşıyor. İsvicre Kamerun canli izle. Dunya Kupası canli mac izle HD. TRT canli izle.

isvicre kamerun canli izle
24 Kasım 2022 - 00:26
2022 Dünya Kupası'nda G Grubu ilk maçında İsviçre ile Kamerun karşı karşıya gelecek. İsviçre, 12. kez, Kamerun ise 8. kez Dünya Kupası'nda. İki takım da tek hedef; başlangıcı galibiyetle yapmak.

Futbolseverler, maçın saat, yayın ve muhtemel 11'ler bilgisini araştırıyor. İsviçre-Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

2022 Dünya Kupası'nda heyecan son sürat devam ediyor. G Grubu ilk maçında İsviçre ile Kamerun kozlarını paylaşacak. Gözler İsviçre'de Galatasaray 'da Haris Seferovic ile Beşiktaşlı Georges-Kevin N'Koudou'da olacak.

İki takım, Dünya Kupası tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İsviçre, daha önce kupada rakip olduğu tek Afrika temsilcisi olan Togo'yu 2006'da 2-0'la geçmeyi başarmıştı.

İsviçre Dünya Kupası'na abone

Üst üste 5., toplamda 12. kez Dünya Kupası'nda boy gösterecek Murat Yakın'lı Avrupa temsilcisi, 3 puanla başlamayı hedefliyor. Dünya Kupası'na 8. kez mücadele edecek olan Rigobert Song yönetimindeki Kamerun ise maçın favorisi olan rakibine çelme takmayı hedefliyor. Gruptaki diğer maçta ise Brezilya ile Sırbistan, Lusail Stadı'nda puan mücadelesi verecek.

İsviçre-Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Al Janoub Stadı'nda oynanacak İsviçre-Kamerun maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak. Mücadele bugün saat 13.00'te başlayacak ve maçı Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek.

İsviçre-Kamerun muhtemel 11'ler:

İsviçre: Sommer, Widmer, Schar, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Freuler, Sow, Vargas, Shaqiri, Embolo

Kamerun: Onana, Fai, Castelletto, Nkoulou, Ebosse, Hongla, Ntcham, Anguissa, Ekambi, Mbeumo, Moting