İstiklal Caddesi patlaması neden oldu

İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama sonucunda can kaybının yanı sıra yaralıların da olduğu bildirildi. Patlamanın nedeni ise büyük merak konusu oldu. İstiklal Caddesi patlaması neden oldu, sebebi nedir, kaç kişi öldü?

İstiklal Caddesi patlaması neden oldu
13 Kasım 2022 - 17:42
İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi'nde akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Vatandaşların yoğun olduğu bir vakitte meydana gelen patlama esnasında birçok kişi etrafa koşuşturmaya başladı. Patlamanın görüntüleri ise olayın ardından ortaya çıktı. Meydana gelen patlama, ülke gündeminde de geniş yer buldu. 

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDILAR

Patlama nedeniyle yaralanan vatandaşlarımız hemen çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Polis ekipleri ise bölgede üst derece güvenlik önlemi aldı.

PATLAMA ANI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan caddedeki patlama anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde patlamayı gören vatandaşların panik içerisinde kaçtığı görülüyor.

PATLAMA NEDEN OLDU?

Olayın meydana gelmesinin ardından birçok kişi, patlamanın nedenini merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı. İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın nedeni olarak yetkililerden henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patlamaya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi de yaralandı. Yaralılarımız tedavi altına alınmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum