İstanbulspor Galatasaray canlı maç hangi kanalda?

Süper Lig'in 3. hafta ertelenen maçında, Galatasaray ile İstanbulspor karşılaşıyor. Galatasaray İstanbulspor kaçak izle Galatasaray İstanbulspor taraftarium24 izle İstanbulspor Galatasaray selçuk sports izle GS İstanbulspor maçı inat tv izle.

İstanbulspor Galatasaray canlı maç hangi kanalda?
26 Eylül 2023 - 18:24
Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında İstanbulspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. Karşılaşma için merak edilen tüm detaylar şu şekildedir:

İSTANBULSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

İstanbulspor - Galatasaray maçı, bugün saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak ve müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

GALATASARAY'DAN 4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Galatasaray, Süper Lig'de son 4 maçını da galibiyetle tamamladı. Bu başarılı dönemde, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, ardından Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor ve RAMS Başakşehir'i mağlup etti.

18 MAÇTIR YENİLMEYEN GALATASARAY

Galatasaray, son 18 resmi maçında mağlubiyet yaşamadı. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde aldıktan sonra, sonraki 6 lig mücadelesini kazandı. Bu sezon Trendyol Süper Lig'de 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

ICARDİ'NİN SKORER PERFORMANSI

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, takımının gol yollarındaki en önemli silah olmaya devam ediyor. Icardi, Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada 6 gol kaydetti. Ayrıca, Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 12 maçta gol atan Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 3 gol atmış durumda.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da RAMS Başakşehir maçında sakatlanan Kazımcan Karataş, sol diz iç yan bağlarında esneme tespiti nedeniyle İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca, Ndombele ve Sanchez de statü gereği bu maçta görev yapamayacaklar.

MUHTEMEL 11'LER

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet, Okan, Vefa, Ndao, Rroca, Loshaj, Ethemi, İbrahim, Jackson

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

İSTANBULSPOR - GALATASARAY CANLI İZLE