İstanbulspor Galatasaray canlı maç hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray bu hafta İstanbulspor'da deplasmanda konuk oluyor. Mücadele hakkında detaylı araştırmalar da başladı. İstanbulspor Galatasaray canlı maç yayını hakkında detaylar haberimizde...

İstanbulspor Galatasaray canlı maç hangi kanalda?
16 Mayıs 2023 - 17:32
Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam deplasmanda İstanbulspor ile oldukça kritik bir maça çıkacak. Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta sahasında Medipol Başakşehir'i yenen Galatasaray, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet almıştı. Peki, İstanbulspor-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ve Galatasaray bu akşam karşı karşıya gelecek. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde olan Galatasaray, İstanbulspor ile yapacağı mücadele öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Peki, İstanbulspor-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda?

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

İstanbulspor-Galatasaray muhtemel 11'ler:

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Ba, Onur Ergün, Rroca, Lokilo, Eze, Ethemi

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

GALATASARAY 73 PUANLA LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 31 maçta 23 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Topladığı 73 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım, en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 5'er puan önünde bulunuyor.

İstanbulspor ise ligde oynadığı 31 maçın 10'unu kazanırken, 5'inde berabere kaldı, 16'sında mağlup oldu. 35 puanı bulunan sarı-siyahlı takım, averajla 14. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

SACHA BOEY CEZALI

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Sacha Boey, İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira ve Milot Rashica karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular bu akşam kart görmeleri durumunda ligin 35. haftasındaki Demir Grup Sivasspor maçında görev alamayacak.