İstanbulspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı?

Spor Toto Süper Lig’in heyecanı, 12. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Lider Fenerbahçe bu hafta İstanbulspor ile karşılaşıyor. Peki, İstanbulspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak, muhtemel 11’ler ve tahmin?

İstanbulspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı?
29 Ekim 2022 - 23:23
Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ligin flaş ekiplerinden ve yükselişte olan takımlarından Fenerbahçe, bu hafta ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor’a konuk oluyor. Sarı lacivertli ekip, rakibi karşısında galip gelerek liderliğini sürdürmek istiyor. İstanbulspor da ligin alt sıralarından kurtulmak için bu maçı mutlaka kazanmanın hesaplarını yapıyor.

FENERBAHÇE MORALLİ

Süper Lig’de çıktığı son 5 maçtan 4’ünü kazanan Fenerbahçe, formda bir görüntü çiziyor. Tecrübeli Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde bu sezon farklı bir hava yakalayan sarı lacivertli ekip, hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde liderliğini sürdürüyor. Sarı Kanarya, geçtiğimiz hafta içi İstanbul’da Rennes’i konuk ettiği maçta 3-0 geriye düşmüş ve maçı 3-3’e getirerek muhteşem bir geri dönüşe imza atmıştı. Sarı lacivertli ekip, İstanbulspor maçı öncesinde moralli durumda.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Son olarak Ersun Yanal döneminde 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, bu hasrete 2022-2023 sezonunda son vermenin hesaplarını yapıyor. Bu bağlamda teknik ekibi tecrübeli isimlere emanet eden sarı kanarya, bu hamlesinin meyvelerini almaya da devam ediyor. Fenerbahçe, Süper Lig’in 12. Haftasında İstanbulspor’u da yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemenin hesaplarını yapıyor.

İSTANBULSPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanacak olan mücadele saat 30 Ekim Pazar günü saat 20.00’da başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise Ekrem Kan ve Erdinç Sezertam yapacak. Mücadele naklen beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Fenerbahçe'de, sakatlıklarını atlatan Joshua King ve İsmail Yüksek, antrenmanlarda takımla birlikte çalıştı. Bu oyuncuların maç kadrosunda olmaları bekleniyor. Bireysel programlar eşliğinde çalışmalarını sürdüren Mert Hakan Yandaş ile tedavileri devam eden Luan Peres, Diego Rossi ve Gustavo Henrique ise maçta forma giyemeyecek. Öte yandan Ferdi Kadıoğlu da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.