İstanbul Sancaktepe'de düğün konvoyu yol ortasında havaya ateş açtı!

İstanbul Sancaktepe’de güpegündüz akıl almaz bir olay yaşandı. Düğün konvoyunda bulunan bir grup maganda, araçlarından inerek hem trafiği katletti hem de pompalı tüfeklerle havaya ateş açtı. O anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi. Magandalar, emniyet güçleri tarafından suç üstü yakalandı!

İstanbul Sancaktepe'de düğün konvoyu yol ortasında havaya ateş açtı!
06 Haziran 2022 - 17:19
İstanbul Sancaktepe’de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir düğün konvoyu, işlek bir caddede trafiği durdurdu. Araçlarından inen konvoya dahil bir grup maganda, ellerindeki pompalı tüfeklerle havaya ateş etmeye başladı.

O anlar ise çevrede bulunan diğer araçlardaki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, sosyal medyada da gündem oldu. Magandalara polis tarafından suçüstü yapıldı. Ellerinde bulunan silahlara ise el konuldu.

Yapılan ihbarlar neticesinde, olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. O esnada konvoy nedeniyle trafik durma noktasına gelince araçları üst geçitte kalan polis ekipleri, üst geçitten aşağıya atlayıp yoldan geçen araçla beraber konvoy aracındaki magandaları durdurmak için operasyona devam etti. Ekiplerin çalışmaları sonucu konvoydaki silahlara el konuldu şüpheliler ise ifadesine alınmak üzere emniyete götürüldü.

O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay yerinde herhangi bir can ya da mal kaybı ise yaşanmadı. Olayla ilgili tahkikat ise sürüyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum