İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Merhum sanatçı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde, başrol oyuncusu olarak yer alacak olan İsmail Ege Şaşmaz birçok kişi tarafından merak edilen isim oldu. İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, sevgilisi eşi kimdir, hangi film ve dizilerde oynadı? işte detaylar…

İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
23 Temmuz 2022 - 13:31
4 Temmuz 2007 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Akarsu’nun hayatı filme yansıyor. Çekilecek olan filmin adı Barış Akarsu Merhaba olarak belirlenirken filmde rol alacak oyuncular da şekillenmeye başladı. Filmin başrolünde ise İsmail Ege Şaşmaz yer alacak.

Barış Akarsu filmi için hazırlıklarına devam eden ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Şaşmaz’ın paylaşımı görenleri şaşkına çevirdi. Barış Akarsu’ya adeta ikizi kadar benzeyen Şaşmaz’a, yorum ve beğeni yağmuru geldi.

İsmail Ege Şaşmaz kimdir?

25 Kasım 1993'te Manisa'da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, lise öğrenimini Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyununda yaşamıştır.

Kariyer yolculuğuna ise Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakteriyle adım atan Şaşmaz, diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer almıştır ve 2015 yılında Serçe Sarayı isimli projeyle tekrar ekranlara dönmüştür.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum