İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında, boy kilo yaş kaç?

Kırkpınar Güreşleri’nde boy gösteren İsmail Balaban, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan isimlerden biri oldu. Survivor’da yarıştığı süreçten de yakinen tanınan İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında, nereli? İsmail Balaban evli mi, eşi kimdir?

İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında, boy kilo yaş kaç?
03 Temmuz 2022 - 15:19
TRT ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Çeyrek final yarışlarının sahne aldığı 3 Temmuz 2022 Pazar günü nefes kesen güreşler izleyicilerin karşısına çıktı.

Güreşlerde birçok güreşçi, dikkatleri üzerine çekti ve izleyiciler tarafından da merakla araştırılıyor. Özellikle Survivor’a katıldığı dönemden de izleyiciler tarafından tanınan isimlerden biri de İsmail Balaban oldu. İsmail Balaban, çeyrek finalde yarıştığı rakibini yenerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Balaban hakkında bilgiler ise internette en çok araştırılanlar arasında yer aldı. İsmail Balaban kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kilosu kaç gibi sorular da sıklıkla araştırılıyor.

İsmail Balaban kimdir?

İsmail Balaban 3 Eylül 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Bölümü’nü bitiren İsmail Balaban, kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir.

İsmail Balaban, 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum