İş insanı Osman Turan Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı

AK Parti Kayseri teşkilatı kuruluşundan beri çeşitli görevlerde bulunan iş insanı Osman Turan 28 dönem milletvekilliği için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

İş insanı Osman Turan Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı
18 Mart 2023 - 12:23
Osman Turan açıklamasında ''hizmet yapmak için aday olduk'' dedi.

Turan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli basın mensuplarımız, kıymetli teşkilat mensuplarımız, bizleri yalnız bırakmayan ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, değerli yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, il başkan yardımcılarımız, mahalle başkanlarımız ve gönüldaşlarımız mübarek cuma gününün bereketiyle bu kalabalığa hep birlikte şahidiz.
22 yıldır Kurucular Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Meclis Üyesi, Büyükşehir Meclis Üyesi ve 3,5 yıldır İlçe Başkanlığı görevleri ile hizmet ettiğim AK Partimizin HAK Davasında, ülkemize, milletimize ve Kayseri’mize hizmet edebilmek amacıyla ilçe başkanlığı görevimden ayrılarak , 28. Dönem Kayseri Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundum.
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA ETMEYE CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞARAK, ÜLKEMİZE VE MEMLEKETİMİZE NİCE HİZMETLER YAPABİLMEYİ ARZULUYORUZ.
GÖREV YAPTIĞIMIZ TÜM SÜREÇLERDE DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEYEN DAVA ARKADAŞLARIMA VE KIYMETLİ BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDER, HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ TEMENNİ EDERİM.
ÇIKMIŞ OLDUĞUMUZ BU KUTLU YOLDA RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum