Influencer Badessnews Bahar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Instagram'da yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelere ulaşmayı başaran Influencer Badessnews Bahar Deniz'in biyografisi birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılıyor. Bahar Deniz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi sevgilisi var mı kimdir, boyu kilosu kaç, burcu nedir?

Influencer Badessnews Bahar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli?
13 Ağustos 2023 - 14:23
Magazin dünyasının gündemiyle şekillenen Bahar Deniz, yorumları ve güzellik ürünleri hakkındaki paylaşımlarıyla öne çıkıyor. İnternet ve sosyal medya kullanıcıları, Bahar Deniz'in kim olduğunu merak edip araştırıyor. Peki, Bahar Deniz kimdir? Badessnews ve Badesnews kullanıcı adlarıyla bilinen Bahar Deniz'in yaşını, kökenini, ilişki durumunu ve sosyal medya hesaplarını öğrenmeye ne dersiniz?

Instagram'da geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Bahar Deniz, magazin paylaşımları ve güzellik sırlarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda estetik operasyonlarıyla da tanınıyor. Sık sık estetik deneyimlerinden bahseden Bahar Deniz, eski halini de takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor.

126 bin takipçi tarafından izlenen Bahar Deniz, üniversite eğitimini medya alanında aldığını belirtiyor. Kısa bir süre farklı medya kuruluşlarında çalıştıktan sonra Bahar Deniz, Influencer olarak faaliyet göstermeye başlamış.

Günlük yaşamının yanı sıra güzellik rutinlerini de takipçileriyle paylaşan Bahar Deniz, ünlüler dünyasına dair haberleriyle de biliniyor. Doğum tarihi ve yaşına dair net bir bilgi bulunmuyor. Kökeni hakkında da kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Bekar olduğu bilinen Bahar Deniz, son zamanlarda ilişkisini sonlandırdı. Ancak Badessnews, erkek arkadaşının kimliğini açıklamaktan kaçınıyor.

Bahar Deniz, farklı sosyal medya platformlarında da aktif olarak bulunuyor. Instagram'da 126 bin takipçiye sahip hesabının kullanıcı adı @badessnew. Twitter'da @bahardeniy kullanıcı adıyla yaklaşık 20 bin takipçisine sesleniyor. Tiktok'da ise @badesnews ismini tercih ediyor.

Bahar Deniz'in estetik operasyonlarıyla bilinen yüzü, estetik olmayan halinin merak edildiği konular arasında yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum