İlker Kurt kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Oyuncu İlker Kurt’un ölüm haberi, sanatçının sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. İlker Kurt’un ölüm haberini alanlar ise genç yaşta hayatını kaybeden oyuncunun neden öldüğünü merak ediyor. İlker Kurt kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

İlker Kurt kimdir, kaç yaşında, neden öldü?
05 Haziran 2022 - 23:58
Bugün sanat dünyasını yasa boğan bir haber geldi. Oyuncu İlker Kurt’un hayatını kaybettiği öğrenildi. Antep Fıstığı, Polis Akademisi Alaturka, Karımı Gördünüz mü, Fetih 1453, Veda gibi filmlerde rol alan Oyuncu İlker Kurt, hayata gözlerini yumdu. Kurt’un ölüm haberini ise Kıvanç Terzioğlu, sosyal medya hesabından duyurdu.

Terzioğlu, İlker Kurt’un ölüm haberini "Filim -San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" sözleriyle duyurdu.

Gelen bu acı haberin ardından ise İlker Kurt’un hayatı ve biyografisi birçok kişi tarafından merak edilerek internette araştırılmaya başladı. İlker Kurt kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?

İLKER KURT KİMDİR?

3 Nisan 1973 İstanbul doğumlu olan İlker Kurt, ilk olarak Su Sinekleri adlı televizyon dizisinde Behçet karakterini canlandırdı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle devam eden Kurt, 2008 yılında Başka Semtin Çocukları adlı uzun metrajlı filmde hayat verdiği Hüsam karakteri sayesinde sinemaya da transfer oldu.

Kanıt dizisiyle birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken oyuncu, Veda, Anadolu Kartalları ve Fetih 1453 gibi pek çok projede yer aldı. İlker Kurt'un ölüm nedeni henüz paylaşılmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum