Icardi'ye İtalyan devinden kanca! Arjantinli, Roma'ya gidecek mi?

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’ye dev kulüpten kanca! Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldıza, İtalya’nın dev kulübü Roma talip oldu. Sarı kırmızılı kulübe gönül veren futbolseverleri endişelendiren gelişmenin ardından Arjantinli yıldızın nasıl bir karar vereceği de merak konusu oldu.

Icardi'ye İtalyan devinden kanca! Arjantinli, Roma'ya gidecek mi?
07 Haziran 2023 - 19:43
Sezon başında Paris Saint-Germain’den kiralanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sezonun da yıldızlarından biri oldu. Bu sezon 24 lig maçında 22 gol atıp 7 de asist yaparak 29 gole direkt katkı veren yıldız futbolcu, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

ICARDİ GALATASARAY'DA KALACAK MI?

PSG, Mauro Icardi'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirledi. Arjantinli yıldız Fransız devinde yılda 9 milyon euro kazanıyor.

Galatasaray yönetimi 8 milyon euro bonservis ödemeye hazır. Kamuoyuna yansıyan bu rakamların yanı sıra yıldız oyuncuyla ilgilenen tek takım Galatasaray değil.

İddialara göre İtalyan devi Milan da Icardi'yi transfer etmek istiyor. Inter'de forma giydiği dönemde Serie A'ya damga vuran tecrübeli futbolcunun da İtalya'ya dönme fikrini cazip buluyor. Ancak kalbinin yarısı İstanbul'da kalmasını söylüyor.

ICARDİ KARAR AŞAMASINDA

Geleceğiyle ilgili son kararı henüz vermeyen Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 24 lig maçında 22 gol ve 7 asistle 29 gole katkı sağladı.

İtalya'nın önde gelen sport gazetesi La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; AS Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlanarak 2023'ü kapatan İngiliz santrfor Tammy Abraham'ın yerine Mauro Icardi'yi istiyor.

ŞAMPİYONLUK GECESİNDE ŞOV YAPTI

Süper Lig 2022-23 Mauro Icardi Aşkın Olayım sezonu esprilerinin ilham kaynağı Icardi, Galatasaray'ın 23. şampiyonluk kutlamalarında popçu Simge'yle beraber şov yapmıştı.
Kariyerinin en mutlu günlerini Türkiye'de geçiren 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ve 3 çocuğunun annesi Wanda Nara ise ertesi gün yaptığı paylaşımla kafa karıştırmıştı.

Nara, Intagram'dan kendisine gelen "Icardi kalacak mı?" şeklindeki soruya sarı-kırmızı kalp emojisiyle cevap vermişti.

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Icardi'nin yıllık ücretinin tamamını ödeyecekleri bir kontratla Wanda Nara'nın kapısını çalacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum