Icardi Devrim Özkan sevgili mi aşk mı yaşıyor? Devrim Özkan kimdir?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardı’nın Devrim Özkan ile yan yana olduğu fotoğraf, sosyal medyanın gündemine oturdu. Devrim Özkan Icardi sevgili mi aşk mı yaşıyor? Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Devrim Özkan sevgilisi kimdir?

Icardi Devrim Özkan sevgili mi aşk mı yaşıyor? Devrim Özkan kimdir?
31 Ekim 2022 - 12:29
Son zamanlarda gösterdiği performans ile adından söz ettiren başarılı futbolcu Mauro Icardi, Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana iş hayatından çok aşk hayatı ile anılıyor. Başarı futbolcu, bir zamanlar eşi ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün sosyal medyaya düşen bir fotoğraf da dikkatleri başka yöne çekti. Icardı ve Torreira’nın olduğu fotoğrafta Devrim Özkan’ın da yer alması üzerine, Icardı ve Özkan’ın aşk yaşadığı iddia edildi. Gelen iddialar, sosyal medyanın gündeminde geniş yer tuttu.

Söz konusu fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından, ikili günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. Peki, iddialar doğru mu? Icardi ve Devrim Özkan aşk mı yaşıyor?

Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray- Kastamonuspor maçını tribünden izleyen Devrim Özkan'ın maçı izlediğini fark eden Torreira, daha karşılaşma bitmeden oyuncuyu Instagram hesabından takibe başlamıştı.

Ancak Devrim Özkan hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Özkan ile Mauro Icardi'nin birlikte olduğu söyleniyor...

Özkan'ın, Instagram hesabından paylaştığı toplu fotoğraf da aşk iddiaları güçlendirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum