Icardi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama

Spor Toto Süper Lig’in yaz transfer sezonunda Paris Saint-Germain’den kiralanan Mauro Icardi, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçında başarılı bir performans sergileyen Arjantinli yıldız futbolcu, Galatasaraylı futbolseverleri heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Icardi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama
15 Ocak 2023 - 00:50
Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonu öncesinde PSG’den Galatasaray’a kiralanan Mauro Icardi, geldiği günden bu yana sarı kırmızılı futbolseverleri mutlu etmeye devam ediyor. Bu sezon 8 maçta forma giyen başarılı santrafor, çıktığı maçlarda 9 gole katkıda bulundu.

Son olarak ezeli rakip Fenerbahçe ağlarını uzatma dakikalarında attığı golle sarsan başarılı yıldız, toplamda 5 gol ve 4 asistin altına imzasını attı. Galatasaraylı taraftarların kısa sürede sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, Hatayspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"Kendimi evimde gibi hissediyorum"

Kendini evinde gibi hissettiğini anlatan Icardi, bu sözler ile Galatasaraylı futbolseverleri de heyecanlandırdı. Galatasaray yönetiminin de bonservisi konusunda girişimlerine başladığı Icardı, "Daha önce de söyledim, kendimi evimde gibi hissediyorum buraya geldiğim zaman. Çünkü milli takımları olsun, ligleri olsun sürekli inanılmaz, tutkulu bir şekilde taraftarlar destekliyor takımlarını ve oyuncularını. Bu da kendimi evimde hissetmemi sağlayan şeylerden biri. Burası Arjantin'e çok benziyor. Taraftarın bu tutkusu, bizi desteklerken karşı tarafa da yoğun bir baskı yapıyor. Bunu her zaman büyük bir güç olarak hissediyoruz O güç bizim için iyiyken, rakiplerimiz için de zorlayıcı bir şey olabiliyor. Bizim için güzel bir his tabii ki" açıklamasında bulundu.

"45 milyon Arjantinli yıllardır çok istedi"

Arjantin'in FIFA Dünya Kupası kazanmasının sorulması üzerine golcü futbolcu, "Bununla ilgili bir paylaşım yaptım. 45 milyon Arjantinli gerçekten yıllardır çok istedi. Yıllardır futbol çok önemli Arjantin'de. 2014'te final oynadık. Orada kaybettik maalesef. Amerika'da aynı şekilde istediğimiz şeyleri yapamadık. İtalya ile final oynadık. Futbolun en üst seviyesine gelmeyi hak eden ama henüz gelemeyen bir ülkeydi. O seviyeye gelmiş olduğumuz için çok mutluyum. Özelikle Messi'yi de koymamım nedeni de her şeyi kazanmıştı fakat sadece tek Dünya Kupası kalmıştı. Gerçekten hak ettiği bir şeydi. O yüzden onu koymak istedim. Arjantin'in çok iyi oyuncuları var, dünya seviyesinde oyuncuları var ve bu seviyedeki oyuncuların da kazanması gereken bir kupaydı" diye cevap verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum