Hüseyin Okandan, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, bugün görevinden istifa ederek AK Parti Kayseri Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. 

Hüseyin Okandan, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı
16 Mart 2023 - 00:11
Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Siyasi partilerde ise aday adaylığı heyecanı yaşanıyor. AK Parti Kayseri teşkilatında da hareketli günler başladı. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, bugün AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasıyla görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptı. 

Bugünü özel ve mübarek bir gün olarak gördüklerini söyleyen Hüseyin Okandan, “Bugünü mübarek bir gün olarak görüyoruz. Bu bereketi de burada hep birlikte şahidiz. Bugün bizler için özel bir gün, yaklaşık 16 yıldır AK Parti çatısı altında, gençlik kollarımızdan beri mücadele ettiğimiz davamızda Kayserimiz adına onurlu bir göreve talip olmak için milletvekilliği adaylık sürecine başlayacağımızı ilan edeceğiz. Biz burayı bir aile olarak gördük. Hem bir veda hem yeni bir başlangıç…  Rabbim neyi nasip eder bilemeyiz ama önümüzde Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağı 2023 yılında Cumhurbaşkanımızın acaba bir nebze de olsa yükünü alabilir miyiz kaygısı ile yola çıktığımız bu süreçte inşallah hep birlikte omuz omuza Kayseri’ye hizmet edebilmek için mücadele edeceğiz. Bunun için de bu ilk adımdı. Bu adımı inşallah rabbim sonunu muvaffak eylesin” şeklinde konuştu. 

İyi günde kötü günde her zaman bu davanın peşinde olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getiren Okandan, “Memleketimize, dostlarımıza, eşrafımıza, ahbaplarımıza, arkadaşlarımıza karşı, yarın bu görev nihayete erdiği zaman yüzümüz kızarmadan görevi yapma gayreti ve niyeti ile yola çıktık. Elbette neticesini rabbim bilir, bizler seferden sorumluyuz, zafer Allah’ın. Şimdiye kadar son 4,5 yıllık süreçte Kocasinan Teşkilatı İlçe Başkanlığı görevimde de birbirinden kıymetli teşkilat mensuplarımızla çalıştım. Biz burayı bir aile olarak gördük. Bu ailenin her biri birbirinden kıymetli ve sizler de bilirsiniz ki ailenizden birinin canı yansa sizin de canınız yanar. O yüzden iyi günde kötü günde her zaman bu davanın peşinde olmaktan onur ve gurur duydum. Elbette 14 Mayıs 2023’te yapılacak bu seçimler memleketimiz açısından çok önemli ve değerli. Burada Cumhurbaşkanımızın bir nebze de olsun desteği olabilir miyiz gayretinde bu yola çıktık. Rabbim utandırmasın. Görevim süreci boyunca yol arkadaşlığı yaptığım tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Rabbim çıktığımız yolu inşallah niyetimizi, istikametimizi şaşırtmadan yürümeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı. 

Hüseyin Okandan konuşmasının ardından milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum