Hekimoğlu 12. yeni bölüm fragmanı, 11. son bölüm tek parça full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 10 Mart Salı akşamı 11. Bölümüyle izleyicilerle buluştu. Hekimoğlu 12. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 11. Son bölüm tek parça full izle!

Hekimoğlu 12. yeni bölüm fragmanı, 11. son bölüm tek parça full izle
11 Mart 2020 - 00:02
Bu hafta 11. Bölümü yayınlanan Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıktı. Hekimoğlu dizisinin 11. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek dizinin izleme linkini araştırmaya başladı. Hekimoğlu 11. Son bölüm tek parça full kesintisiz izle! Hekimoğlu 12. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
HEKİMOĞLU 11. BÖLÜM ÖZETİ
Tanık koruma programındaki adamın gizlediği sır ne?
Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap'a ispiyonladığını bulmaya çalışır.
Öte yandan, İpek'in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu'nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.
Hekimoğlu'nu,Vahap'a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek'i veya Hekimoğlunu gerçekten kovabilecek mi?
HEKİMOĞLU 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
HEKİMOĞLU 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu dizisinin Kanal D ekranlarında yayınlanan 11. Bölümü biter bitmez, bir sonraki bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler dizinin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Hekimoğlu dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiği anda sayfamızdaki linkten izlenebilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum