Hayati İnanç Kayseri söyleşisi ne zaman, Hayati İnanç Kayseri'ye ne zaman geliyor?

Hayati İnanç’ın Kayseri’ye ne zaman geleceği merak ediliyor. Hayati İnanç Kayseri’ye ne zaman gelecek? Hayati İnanç Kayseri söyleşisi ne zaman ve saat kaçta? Hayati İnanç kimdir?

Hayati İnanç Kayseri söyleşisi ne zaman, Hayati İnanç Kayseri'ye ne zaman geliyor?
26 Ocak 2020 - 16:43
Birçok hayran kitlesine sahip olan Hayati İnanç’ın Kayseri’de yapacağı söyleşinin tarihi belli oldu. Hayati İnanç’ın Kayseri’de ne zaman söyleşi yapacağı saat kaçta ve nerede olacağını merak edenler, internet üzerinden araştırmalara başladı. Hayati İnanç Kayseri söyleşisi ne zaman, saat kaçta, nerede? Hayati İnanç kimdir? İşte detaylar…
Hayati İnanç Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’de bir söyleşiye davet edildi. Hayati İnanç’ın Kayseri’de söyleşi yapacağını öğrenen hayranları da söyleşinin yerini ve zamanını merak ediyor. Hayati İnanç Kayseri’de 27 Ocak Pazartesi akşamı bir söyleşi yapacak. ''Can Veren Pervaneler'' isimli söyleşi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Hayati İnanç’ın söyleşisi saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşi, ücretsiz olacak.
HAYATİ İNANÇ KİMDİR?
Hayati İnanç, 1961 yılında Denizli'de doğmuştur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisansını tamamlamıştır.
Hayati İnanç, Avukatlığın dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır.
Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir. TRT'de "Can Veren Pervaneler" programını sunmaktadır.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum