Hayallerim, Babam ve Sen dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayallerim, Babam ve Sen adlı dizi, dizi severleri heyecanlandırdı. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi merak ediliyor. Hayallerim, Babam ve Sen dizisi oyuncuları kim, kimler var, konusu nedir, dizi ne zaman başlayacak?

Hayallerim, Babam ve Sen dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kim?
06 Temmuz 2022 - 12:16
Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği dizi, daha şimdiden dizi severlerin ilgisini çekmiş durumda. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya da dizinin başrolünde yer alıyor.

Dizinin duyurulmasının ardından Hayallerim, Babam ve Sen adlı yapımın ne zaman ekranlara geleceği ve oyuncu kadrosu gibi birçok konu da izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Hayallerim, Babam ve Sen ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte dizi hakkında detaylar haberimizde…

Hayallerim, Babam ve Sen Konusu: Hayallerim, Babam ve Sen dizsinde güzel oyuncu Berrak Tüzünataç bir sosyal medya fenomenine, Ozan Dolunay ise Berrak Tüzünataç ‘ın menajerine hayat verecek.

Hayallerim, Babam ve Sen dizisi çekimleri mayıs ayında başlayacak ve ağustos 2022 de Kanal D ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Hayallerim, Babam ve Sen dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan olurken senaristi ise Sırma Yanık olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum