Hatayspor Galatasaray canlı hangi kanalda şifresiz?

Trendyol Süper Lig'de heyecan 12. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. Haftanın dikkat çeken maçında Hatayspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Sarı kırmızılı ekibin bu zorlu mücadelesini canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Hatayspor - Galatasaray şifresiz hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray canlı hangi kanalda şifresiz?
11 Kasım 2023 - 16:51
Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Volkan Demirel liderliğinde sezona güçlü bir başlangıç yaparak ilk 8 maçı yenilgisiz geçiren Hatayspor, sonrasında düşüş yaşayarak son 3 maçını mağlubiyetle tamamladı.

Volkan Demirel'in öğrencileri, Mersin'de güçlü rakipleri Galatasaray'ı mağlup ederek çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Galatasaray ise Bayern Münih karşısındaki başarılı performansına rağmen Almanya deplasmanından puansız döndü ve ligde toparlanmaya çalışacak. Sarı-Kırmızılılar, liderliği sürdürme hedefinde.

Hatayspor - Galatasaray maçı 19:00'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. Bahattin Şimşek'in yöneteceği mücadelede canlı anlatım ve detaylar haberimizde olacak.

Hatayspor - Galatasaray Muhtemel 11'ler:

Hatayspor: Bekaj, Kerim, Kilama, Cengiz, Ghoulam, Massanga, Aabid, Görkem, Rivas, Lamkel Ze, Dadashov

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi (Barış Alper)

FERNANDO MUSLERA CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Hatayspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında olan tek oyuncu kaleci Fernando Muslera. Eğer Hatayspor karşılaşmasında sarı kart görürse, Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Muslera'nın dirseğindeki problem nedeniyle iğne tedavisiyle forma giyileceği belirtiliyor.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray ile Hatayspor, Süper Lig'de bugüne kadar 1'i hükmen olmak üzere 6 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, bu müsabakalarda 1'i hükmen olmak üzere 4 galibiyet alırken, Hatayspor 2 kez sahadan galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlardan birinde Galatasaray 4-0 galip ayrılırken, diğer maç deprem nedeniyle oynanmadı ve Galatasaray hükmen 3-0 galip ilan edildi.

GALATASARAY'IN PERFORMANSI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 10 maçtan galip ayrılarak liderliğini sürdürüyor. Deplasmanda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Sarı-Kırmızılılar, dış sahada en fazla puanı topladı. Savunmada da başarılı bir performans sergileyerek ligde en az gol yiyen takım konumundalar. Son üç maçlarını kaybeden Hatayspor ise en üst ligde üst üste dört mağlubiyet almadı.

Hatayspor - Galatasaray canlı maç izle