Halka Arz Haber, iOS App Store'da! Halka arz takvimini kaçırma!

Son yıllarda Borsa İstanbul’a katılan yatırımcı sayısı bir hayli arttı. Halka arz olan şirketlere yatırım yapan yatırımcılarla ise artık bu şirketlerin haberlerini tek çatıda buluyor. Halka Arz Haber uygulaması, Android platformların ardından IPhone cihazlar için iOS App Store’da da yerini aldı. İşte halka arz takvimini rahatlıkla takip edebileceğiniz mobil uygulama hakkında detaylar!

Halka Arz Haber, iOS App Store'da! Halka arz takvimini kaçırma!
27 Mart 2023 - 23:39
Halka arz olan şirketler, yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edilmeye başladı. Bu bağlamda da bilgiye erişimin kolay ve tek çatıda olması açısından Halka Arz Haber uygulaması, yatırımcılarla buluştu. 2021 yılında Android platformlarda yerini alan ve o günden bu yana gelişen uygulama, artık iOS App Store’da.

Apple marka akıllı telefon kullanıcıları da artık halka arz olan şirketlerden anında haberdar olabilecek. Uygulama içerisinde yalnızca halka arz haberleri de yok. Aynı zamanda sermaye artırımına giden şirketlerin haberleri de uygulama içerisinde mevcut.

DİĞER YATIRIMCILARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUN!

Halka Arz Haber uygulamasını cihazınıza yükleyerek tüm gelişmelerden anlık bildirimlerle haberdar olabilirsiniz. Öte yandan uygulama içerisinde yer alan anlık sohbet özelliği ile yatırımınıza diğer borsa yatırımcılarının fikirleri ile de yön vermeniz mümkün. Aşağıda yer alan link üzerinden Halka Arz Haber uygulamasını indir, gelişmeleri kaçırma!

HALKA ARZ HABER iOS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA!
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum