Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti? Oyuncudan açıklama geldi!

Televizyonda bir magazin programında oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar girişiminde bulunduğuna ilişkin bir iddiada bulunuldu. Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, yapılan bu iddianın ardından açıklama yaptı. Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti? İşte detaylar…

Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti? Oyuncudan açıklama geldi!
16 Ocak 2023 - 10:53
Magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia sosyal medyanın da gündemine oturdu. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Yapılan bu iddia, birçok kişi tarafından şokla karşılandı. Gelen iddianın ardından ise oyuncu tarafından açıklama yapıldı.

Hafsanur Sancaktutan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biraz önce TV’de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum