Hadise ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Hadise ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Hadise’nin paylaştığı fotoğraf magazin gündemine bomba gibi düştü. Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

Hadise ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?
12 Şubat 2020 - 13:46
Güzel Şarkıcı Hadise’nin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Hadise’nin bir köpekle paylaştığı fotoğraftan sonra köpeğin ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’a ait olduğu ortaya çıktı. Kaan Yıldırım’ın kim olduğunu merak edenler, internette bu bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Kaan Yıldırım kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…
Son dönemde giydiği iddialı elbiseler ve cesur medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran güzel şarkıcı Hadise ile ilgili şaşırtan bir detay gözlerden kaçmadı.
Uzun süredir 'yeni aşk' haberleri ile magazin gündemine gelmeyen Hadise, sosyal medya hesabından bir köpekle çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Kalp emojili paylaşımlar yapan 34 yaşındaki popçunun yanındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım’a ait olduğu ortaya çıktı.
Yakışıklı oyuncunun fotoğraflarından köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin adını aşk dedikodularına karıştırdı.

Hadise, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Kim diyor yalnız olduğumu? Niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz? Biri olsa da söylemem" demişti.
KAAN YILDIRIM KİMDİR?
Başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' dizisiyle adından söz ettiren Kaan Yıldırım, 14 Mayıs 2016 tarihinde meslektaşı Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlenmişti.
Oyuncu çift, 26 Haziran 2019 tarihinde evliliklerini sonlandırmıştı.
Kaan Yıldırım, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisinde 'Mehmet Ali' karakterine hayat veriyor.
Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru göğüslerine silikon taktırdığı yönündeki haberlere sessiz kalan Hadise, 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimlerinde giydiği derin dekolteli kıyafetiyle iddiaları doğrulamış oldu.
Sosyal medya kullanıcıları, 34 yaşındaki şarkıcının eski görüntüsünü paylaşarak aradaki farka dikkat çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Hadise'nin silikonları abarttığı yönünde yorumlar yaptı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum