Gülbin Tosun ne oldu, ne dedi, kime neden hakaret etti?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’da, Fox TV’nin Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun hakkında istifa çağrıları çığ gibi büyüdü. Bu olayın ardından Gülbin Tosun hakkında neler yaşandığı merak konusu oldu. Gülbin Tosun ne oldu, ne dedi, kime neden hakaret etti?

Gülbin Tosun ne oldu, ne dedi, kime neden hakaret etti?
23 Mayıs 2022 - 09:12
FOX TV’nin ana haber spikerleri, son zamanlarda farklı konularla gündemde geniş yer buldu. Geçtiğimiz günlerde Selçuk Tepeli, çiftçi haberi sunarken sinirlenmiş ve elindeki bardak ile kalemi fırlatmış haberi de sunmamıştı.

Tepeli’nin bu hareketi sosyal medyada geniş yer bulmuş, kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki görürken kiminden de destek almıştı.

Yaşanan bu durumun ardından bu kez de Fox TV’nin diğer ana haber spikeri Gülbin Tosun gündeme geldi. Tosun, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar büyük tepki çekti. Peki Gülbin Tosun ne dedi, ne oldu, kime neden hakaret etti?

GÜLBİN TOSUN OLAYI NEDİR?

Mahallesindeki başıboş köpeklere yardım etmek isterken saldırıları sonucu kamyonun altında kalarak günler süren zorlu mücadelesinin ardından hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine Fox TV spikeri Gülbin Tosun'un söyledikleri pes dedirtti.

Sokak hayvanlarının toplatılması etiketine destek veren Gülbin Tosun'a acılı anne Derya Pınar'dan tepki geldi. Pınar mezarda bile köpeklerin rahat vermediklerini mezarı eşeleyip, işediklerini söyledi.

Tosun'dan ise acılı annenin bu sözlerine skandal bir cevap verdi. Hem hakaret etti hem tehdit etti.



Fox Tv'de haber sunan Gülbin Tosun, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine hem hakarette bulundu hem de tehdit etti...

Gülbin Tosun bu yorumunun ardından, gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Ancak böyle bir vicdansızlığa imza atan birinin ana haber sunucusu olması tepkilerin büyümesine neden oldu. Bazı kesimlerin ise destek verdiği görüldü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum